El servei de notificacions electròniques que l’AOC presta a les administracions catalanes, envia avisos per SMS i per e-mail, en funció de la informació de contacte facilitada pel ciutadà / empresa en fer el tràmit relacionat amb la notificació.

A continuació t'expliquem com són els avisos de notificació que es poden rebre.

Com és l'SMS

Remitent de l'SMS

Prové de l’àlies AOC (Administració Oberta de Catalunya)

Text de l’SMS

El text varia una mica en funció del tipus de destinatari (Ciutadania, Empresa...), però en essència el missatge t’indica que has rebut una notificació electrònica i algunes dades:

• El nom de la persona destinatària de la notificació en cas que s'adreci a una persona física
  • El nom de l'empresa destinatària si va adreçada a una persona jurídica
  • l’enllaç breu per accedir-hi*
  • l'organisme que te l'envia
  • l'identificador de la notificació

SMS de notificació electrònica explicant cada part d'aquest.jpg

El text no conté accents per evitar que la codificació dels missatges afegeixi caràcters estranys en el cos.

*Informació sobre l'enllaç d'accés de l'SMS

L’SMS conté un enllaç breu de l’AOC (c.aoc..). Quan facis clic a l'enllaç accediràs al web de notificacions, pots comprovar que és un lloc segur perquè l’adreça web està precedida d’un cadenat (si hi cliques podràs veure informació sobre la connexió segura) i de https://.

barra del navegador amb el cadenat i l'https

Com és el correu electrònic

Remitent del correu electrònic

El correu electrònic prové de domini @enotum.cat (e-NOTUM és el nom del servei de notificacions electròniques que l'AOC presta a les administracions catalanes).

Contingut del correu electrònic

El text variarà una mica en funció del tipus de destinatari (Ciutadà, empresa…), però en essència t’indica que has rebut una notificació electrònica i, conté les següents dades:

• Botó "Identifica't per accedir-hi": Dona accés al web de notificacions per procedir a identificar-se.
  • Destinatari de la notificació: Pot ser una persona física o una persona jurídica.
  • Contacte: En cas d'una notificació enviada a una persona jurídica on s'ha afegit una persona física de contacte perquè pugui accedir a la notificació.
  • Emissor: L'organisme públic que envia la notificació.
  • Assumpte: L'assumpte de la notificació informat per l'administració que envia la notificació.
  • Data de lliurament: El moment exacte de posada a disposició de la notificació.
  • Accés fins: Data límit d'accés a la notificació.
  • Mecanisme d'accés: Constaran tots els mecanismes d'accés amb els que es pot accedir a la notificació.
  • id. Notificació: És un codi únic que identifica la notificació i et pot servir si tens alguna incidència per accedir-hi, per exemple.

Exemple d'avís d'una notificació

Et podria interessar: