Des de Suport de l'AOC només et podem ajudar amb l'accés a la notificació. 

Per informació sobre com contestar la notificació que has rebut o si tens qualsevol dubte sobre el contingut d'aquesta, contacta amb l'organisme que te l'ha enviat. Et facilitem les adreces de les seus electròniques d'algunes administracions per si no disposes del contacte:

Els requisits tècnics mínims que han de complir ciutadania i empreses per poder accedir a les notificacions electròniques són els següents:

1).- Navegadors web: consulta els navegadors suportats.

2).- Autenticació: per accedir al servei, pots autenticar-te amb idCAT mòbil, Cl@ve o qualsevol certificat classificat pel Consorci AOC de les tipologies indicades al següent apartat. (Més informació en relació amb l'obtenció de l'idCAT mòbil), així com amb paraula d’un sol ús per a l’accés a les notificacions de nivell baix.

3).- Certificats digitals: si accedeixes amb certificat digital, cal comprovar que:

 • disposes d’un certificat digital vigent emès per qualsevol de les entitats de certificació classificades pel Consorci AOC de les següent tipologies segons la classificació d'@firma:
  • Certificats de Persona Física (tipus 0)
  • Certificats de Treballador Públic (tipus 5)
  • Certificats de persona física representant davant de les Administracions Públiques de persona jurídica (tipus 11)
  • Certificats de persona física representant davant de les Administracions Públiques d'entitat sense personalitat jurídica (tipus 12)
 • has instal·lat les claus públiques i el programari indicat per l’entitat de certificació emissora del certificat digital. Si és un certificat digital emès pel Consorci AOC, pots descarregar les claus públiques des de: Claus públiques
 • en cas de dubtes o problemes tècnics amb el certificat digital, cal que et posis en contacte amb l’entitat de certificació emissora del teu certificat digital

4).- Comprovació de les restriccions de seguretat en entorns corporatius: en alguns entorns corporatius i per motius de seguretat, el tallafocs pot imposar restriccions d’accés a webs i aplicacions. En aquest cas, cal comprovar amb el responsable de seguretat de l’empresa que es pugui accedir a https://usuari.enotum.cat

 

Et podria interessar: