IMPORTANT: Per a qualsevol consulta sobre el contingut o per saber com respondre la notificació que has rebut, posa't en contacte directament amb l'organisme que te l'ha enviat.

Des de Suport de l'AOC només et podem donar ajudar amb el procés d'accés a la notificació.

El portal de ciutadania permet l’accés a les notificacions que consten a nom de la persona o persones a les que representes, acreditant la representació de dues maneres:

- amb certificat de representant

- amb la inscripció de la representació al Registre Electrònic d’Apoderaments (Representa)

Accés amb certificat de representant

Accedeix al portal i prem el botó “Accedir amb identitat digital”

Botó Accedir amb identitat digital.PNG

S’obre l’accés a VÀLid, on es pot escollir accedir entre diferents identificadors digitals

Pantalla VÀLid selecció mèdote d'accés.png

En aquest cas, s'accedeix amb un certificat de representant.

Certificat de representant.png

Un cop has accedit a e-NOTUM, l'eina et pregunta si vols accedir a la teva bústia de notificacions personal o bé a la bústia de notificacions de l’empresa a la que representes

Quines notificacions vols veure.png

Si esculls accedir a la teva bústia de notificacions personal, veus les teves notificacions personals.

Bústia de notificacions.png

Si esculls accedir a la bústia de notificacions de l’empresa a la que representes, veus les notificacions dirigides a aquesta empresa.

Bústia de notificacions empresa.png

En aquest cas, si fas clic sobre alguna notificació en termini, accedeixes a una pre-visualització de la mateixa, on en veus les dades més importants, així com la informació legal sobre el seu accés i les conseqüències que se’n deriven.

Pre-visualització de la notificació.png

Informació legal sobre l'accés.png

Si vols accedir a la notificació, prem el botó “Obrir la notificació” i es pre-visualitzarà el contingut de la mateixa al marge lateral esquerre. Aquesta constarà com a oberta i per tant, realitzada, quedant en estat final. Pots descarregar-te el document al teu dispositiu prement a “Descarrega la notificació”.

Contingut de la notificació.png

Si et vols descarregar un justificant, pots fer-ho prement a “Descarregar justificant”, on veuràs que aquesta consta com a oberta per tu, com a representant de l’empresa.

Justificant accés notificació.png

Si accedeixes de nou a la bústia, veuràs que la notificació apareix ja com a oberta i finalitzada.

Notificació oberta a la bústia.png

Accés amb inscripció al Representa

Accedeix al portal i prem el botó “Accedir amb identitat digital”

Botó Accedir amb identitat digital.PNG

S’obre l’accés a VÀLid, on es pot escollir accedir entre diferents identificadors digitals

Pantalla VÀLid selecció mèdote d'accés.png

Un cop has accedit amb el mecanisme escollit, e-NOTUM consulta al Representa si ets representant d’algú (ja sigui una persona o una empresa o associació) i et pregunta si vols accedir a la teva bústia de notificacions o bé, a la bústia de notificacions d’algú altre.

Pantalla Quines  notificacions vols veure.png

En el cas de la imatge, escollim accedir a la bústia de notificacions d’un representant nostre.

Veure notificacions com a representant.png

Com pots veure en la següent imatge, al marge lateral dret es veu que estem accedint com a representant d’algú altre (nom) i si premem, podem canviar de bústia entre la nostra i la dels nostres representats.

Accés com a representant.png

Tancar sessió bústia.png

Si cliques sobre la notificació, accedeixes a una pre-visualització de la mateixa, on pots veure les dades més importants, així com la informació legal sobre el seu accés i les conseqüències que se’n deriven.

Pre-visualització de la notificació.png

Si vols accedir a la notificació, prem el botó “Obrir la notificació” i es pre-visualitzarà el contingut de la mateixa al marge lateral esquerre. Aquesta constarà com a oberta i per tant, realitzada, quedant en estat final. Pots descarregar el document al teu dispositiu prement a “Descarrega la notificació”.

Si et vols descarregar un justificant, pots fer-ho prement a “Descarregar justificant”, on veuràs que aquesta consta com a oberta per tu, com a representant de l’altra persona.

Si accedeixes de nou a la bústia, veuràs que la notificació apareix ja com a oberta i finalitzada.