Si vols veure l'historial de totes les notificacions rebudes (no només una concreta), a continuació t'expliquem com fer-ho:

Accedint amb idCAT Mòbil o certificat digital (no amb codi d'un sol ús):

• Des de l’enllaç d’accés a una notificació, indicat al correu electrònic o SMS d’avís. Un cop has accedit a la notificació, en el marge superior esquerra pots clicar a l'opció "Tornar a la bústia":

MicrosoftTeams-image (4).png

i veuràs la bústia amb totes les teves notificacions:

MicrosoftTeams-image (5).png

• A través de la seu electrònica de qualsevol organisme usuari del servei de notificacions electròniques. A la web o seu electrònica de cada organisme trobaràs l'enllaç a la Bústia de notificacions. Un cop t'hagis identificat ja visualitzaràs la Bústia amb les teves notificacions.

En el cas d’accedir amb codi d’un sol ús, només serà possible accedir des de l’enllaç present al correu-e o SMS d’avís de la notificació i només a la notificació concreta.