Si vols veure l'historial de totes les notificacions rebudes (no només una concreta), a continuació t'expliquem com fer-ho:

Accedint amb idCAT Mòbil o certificat digital (no amb codi d'un sol ús)

Des de l’enllaç d’accés a una notificació, indicat al correu electrònic o SMS d’avís. Un cop has accedit a la notificació, en el marge superior esquerra pots clicar a l'opció "Tornar a la bústia":

MicrosoftTeams-image (4).png

i veuràs la bústia amb totes les teves notificacions:

MicrosoftTeams-image (5).png

Accedint a través de la seu electrònica

A la web o seu electrònica de cada organisme trobaràs l'enllaç a la Bústia de notificacions i un cop t'hagis identificat ja visualitzaràs la Bústia amb les teves notificacions. En el cas d’accedir amb codi d’un sol ús, només serà possible accedir des de l’enllaç present al correu-e o SMS d’avís de la notificació i només a la notificació concreta.

Accedint a través de El Meu Espai

Addicionalment, es poden consultar l'històric de les notificacions a través de El Meu Espai sempre en cas que l'organisme disposi d'aquest servei. Per accedir-hi cal identificar-se amb idCAT Mòbil, Certificats digitals (idCAT, DNIe, FNMT, etc.) o Cl@ve i, un cop dintre, cal anar a l'apartat Notificacions on es podran visualitzar totes les teves notificacions amb les Administracions Públiques Catalanes.

Menú El Meu Espai